Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna i zato se trudimo da je zaštitimo. U ovoj politici privatnosti, objasnićemo kojim podacima pristupamo i kako ih koristimo.

Korišćenje Google Analytics alata

Mi koristimo Google Analytics alat koji nam omogućava da pratimo statistike saobraćaja i koristimo ih u svrhu poboljšanja kvaliteta našeg sadržaja. Ovaj alat prikuplja određene podatke o korisnicima, uključujući IP adresu, lokaciju, broj poseta, korišćene uređaje i operativne sisteme, kao i druge informacije. Ove informacije se ne koriste u svrhe identifikacije pojedinaca i ne delimo ih sa trećim stranama, osim ako to zakon ne zahteva.

Skupljanje podataka putem komentara ispod članka

Kada korisnici ostavljaju komentare ispod članaka na našoj stranici, prikupljamo njihove e-mail adrese. Ovi podaci se koriste u svrhu slanja povremenih newslettera o temama kojima se bavi naš portal i novinama iz zdravstva. Ostavljanjem komentara, korisnici daju saglasnost za korišćenje njihove e-mail adrese u ovu svrhu. Svaki newsletter sadrži opciju odjave na dnu stranice, tako da se korisnici mogu odjaviti u bilo kom trenutku.

Skupljanje podataka prilikom downloada besplatnih knjiga

Kada korisnici preuzmu besplatne knjige sa naše stranice, prikupljamo neke osnovne podatke o njima, kao što su ime, prezime i e-mail adresa. Ovi podaci se koriste samo u svrhu pravljenja baze korisnika iz koje će se povremeno slati newsletteri vezani za nove informacije o člancima i zdravlju uopšte. Kada pristupate stranici za download besplatnih knjiga, bićete obavešteni o svemu što se prikuplja i imate opciju da se odjavite od primanja newslettera.

Povlačenje saglasnosti i brisanje podataka

U svakom trenutku imate pravo da povučete saglasnost koju ste dali za prikupljanje vaših podataka, kao i da zahtevate brisanje tih podataka. Ukoliko želite da povučete saglasnost ili zatražite brisanje vaših podataka, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na adresu portal.bol.rs@gmail.com. Nakon što nam pošaljete zahtev, mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku i preduzeti sve neophodne mere u skladu sa zakonom.

Promene u politici privatnosti

Ova politika privatnosti se može promeniti u bilo kom trenutku, a svaka izmena će biti objavljena na ovoj stranici. Preporučujemo da povremeno proveravate ovu stranicu kako biste bili upoznati sa svim izmenama.

Datum poslednje izmene: 23. maj 2024.